Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Honét tudnék szerezni pénzdt...

Honét tudnék szerezni pénzdt bukkitszerverre?

Figyelt kérdés

Anyukám nem engedi. Nem add rá pénzt Honét tudnék szerezni pénzt zserverre?

Van ínternetes múnka valahol?

11/F

#Minecraft #bukkitszejvej
2014. máj. 6. 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:

11 éves fiú vagy. 12 éves korodra kitanulod a html nyelvet, egy kis javascripttel. Én most vagyok 15, és csak és kizárólag saját célra használom. Pénz: semmi,de jó móka.

Abból pont szerezhetsz egy jó kis weboldal eladása után szerezni úgy 5000 forintot ;D

Na jó. Nem, nincs megbízható netes munka, főelg nem 18 év alatt, és az a helyzet, hogy nem is lesz, és nem is fogsz szervergépet bérelni. Nyugodj bele. De ha gondolod, első lépésként írj privátban, és csinálok a még nem futó szerverednek egy weboldalt, mert épp unatkozom. Php-t, sql-t, nem vállalok :D

2014. máj. 6. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Először tanulj meg írni, azzal többet érsz. Anyukád biztos szívesen venne neked egy nyelvtan tankönyvet. Pénzt munkával lehet szerezni. Van zsebpénzed? Ha van, akkor gyűjtögess és lesz pénzed szeróra.
2014. máj. 6. 22:00
 3/3 SIDLER22 ***** válasza:
Igen. Először mindenképp kicsit írni kéne tanulni. De figyelj csak! Van egy olyan oldal hogy "www.adf.ly". Ha például minecraftban készítesz egy jó mapot vagy hasonlót, azt fölteszed MediaFire-re és azt átirányítod az adf.ly oldalra. Ez a weboldal annyit fog csinálni hogyha valaki készül letölteni a mapodat akkor ezt az adf.ly-tól kapott linket kell hírdetned és amikor erre rákattintanak ők kapnak egy (szerintem már ismered) weboldalt ahol rengeteg a hírdetés. Ők csak a skip ad gombra kattintanak és ennyi de ezt a kattintást és magának az oldal megtekintését is megjegyzi az adf.ly és a regisztrálásnál virtuálisan létrehozott bankszámládra utal kb 0,45$-t ez kb 150 Forint. És ez csak egy kattintás ha jó a map és nagyon hírdeted és sokan töltik le akkor akár a rezsit is lehetne belőle vizetni (ha tudod egyáltalán miaz). Ennél többet nem mondhatok mert én is csak ennyit tudok a dologról. Ha pedig anyukád nem engedi majd meg hogy PayPal-al átutaljátok az anyukád bankszámlájára a megszerezett pénzt akkor szívtad.
2014. aug. 14. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!