Honét tudnék szerezni pénzdt bukkitszerverre?
Figyelt kérdés
Anyukám nem engedi. Nem add rá pénzt Honét tudnék szerezni pénzt zserverre?
Van ínternetes múnka valahol?
11/F
#Minecraft #bukkitszejvej
2014. máj. 6. 21:48
1/3 anonim válasza:
11 éves fiú vagy. 12 éves korodra kitanulod a html nyelvet, egy kis javascripttel. Én most vagyok 15, és csak és kizárólag saját célra használom. Pénz: semmi,de jó móka.
Abból pont szerezhetsz egy jó kis weboldal eladása után szerezni úgy 5000 forintot ;D
Na jó. Nem, nincs megbízható netes munka, főelg nem 18 év alatt, és az a helyzet, hogy nem is lesz, és nem is fogsz szervergépet bérelni. Nyugodj bele. De ha gondolod, első lépésként írj privátban, és csinálok a még nem futó szerverednek egy weboldalt, mert épp unatkozom. Php-t, sql-t, nem vállalok :D
2/3 anonim válasza:
Először tanulj meg írni, azzal többet érsz. Anyukád biztos szívesen venne neked egy nyelvtan tankönyvet. Pénzt munkával lehet szerezni. Van zsebpénzed? Ha van, akkor gyűjtögess és lesz pénzed szeróra.
3/3 SIDLER22 válasza:
Igen. Először mindenképp kicsit írni kéne tanulni. De figyelj csak! Van egy olyan oldal hogy "www.adf.ly". Ha például minecraftban készítesz egy jó mapot vagy hasonlót, azt fölteszed MediaFire-re és azt átirányítod az adf.ly oldalra. Ez a weboldal annyit fog csinálni hogyha valaki készül letölteni a mapodat akkor ezt az adf.ly-tól kapott linket kell hírdetned és amikor erre rákattintanak ők kapnak egy (szerintem már ismered) weboldalt ahol rengeteg a hírdetés. Ők csak a skip ad gombra kattintanak és ennyi de ezt a kattintást és magának az oldal megtekintését is megjegyzi az adf.ly és a regisztrálásnál virtuálisan létrehozott bankszámládra utal kb 0,45$-t ez kb 150 Forint. És ez csak egy kattintás ha jó a map és nagyon hírdeted és sokan töltik le akkor akár a rezsit is lehetne belőle vizetni (ha tudod egyáltalán miaz). Ennél többet nem mondhatok mert én is csak ennyit tudok a dologról. Ha pedig anyukád nem engedi majd meg hogy PayPal-al átutaljátok az anyukád bankszámlájára a megszerezett pénzt akkor szívtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!