Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Apám megkukolja mindig hogy...

Én a háboru kérdése:

Apám megkukolja mindig hogy mit csinálok a gépen! Valaki segitene?

Figyelt kérdés
Lényeg hogy neten csinálja megtudja nézni hogy mitcsinálok. Azt szeretném kérni ugy adjátok meg a megoldást mintha inaktiv lenne a gépem(( kikapcsolva )) . Apám a munkahelyi gépről nézo szólva valószínüleg ip-n jeresztül csinálja. Kikapcsolhatnám de nekem KELL a net. Kérlek már nincs magánéletem :( . Jó van csak gépen nem...

2014. máj. 6. 08:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Megpróbáltad megkérni, hogy ne csinálja?

De tényleg azt gondolod, hogy dolgozik, s van annyi szabadideje, hogy egész nap nézze mit csinálsz?

Lépj be rendszergazdaként, ha progival csinálja állítsd le.

2014. máj. 6. 08:24
 2/9 levis56 ***** válasza:
2014. máj. 6. 08:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hiába rejted el az IP-t, ha valami olyan szoftvert telepített, ami saját szerveren keresztül tartja a kapcsolatot.

Találd meg, milyen alkalmazást használ, és lépj ki belőle - innentől a másik oldal úgy fogja látni, hogy a géped nem megy. Arra figyelj, hogy ha kilépéskor megkérdezi esetleg, akarod-e, hogy következő bekapcsoláskor újra automatikusan induljon, igent mondj. Gyanús lenne, ha soha többé nem lennél elérhető.

Nem szoktam gyerekeknek segíteni szülők ellen, de ez visszataszító.

2014. máj. 6. 09:00
 4/9 levis56 ***** válasza:
Telepítsd újra az op rendszert majd jelszavazd le a felhasználói fiókod.
2014. máj. 6. 11:03
 5/9 Lajos54 ***** válasza:

Azért az újratelepítés az már túlzás, csak azt kell megkeresni, milyen programon keresztül éri el a gépet a másik fél.

Ha nem adok jogot az eléréshez, akkor fejre is állhat, akkor sem fog működni.

Ha pedig valami megbuherált módon működik a dolog (mint egy kémprogram), egy alapos átvizsgálás vírus- és kémprogram keresővel, szintén megoldás lehet. Szerintem felesleges minden probléma esetén egyből újratelepíteni.

Igaz, fejfájás ellen legbiztosabb módszer a lenyakazás, csak egy kicsit drasztikus... :)

2014. máj. 6. 12:51
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Vajon mi lehet az az őrült fontos dolog, amit titkolni kell...? Magánélet? A gép előtt? Jó vicc. Menj inkább és írj leckét.
2014. máj. 6. 15:12
 7/9 levis56 ***** válasza:
Ha jól tudom újratelepítés végén ad a telepítő egy kódot amivel bármelyik gépről be tudsz lépni a saját gépedbe.így bármit megnézhetsz a rendszerben,ha újratelepíted akkor másik kódot ad amit a kiváncsi fáncsi már nem tud használni.
2014. máj. 6. 15:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!! Mindekinek aki segitettek! Az lenne hogy a virusirtóval már párszor lefutattam a keresést de semmi . Kémprogramot nem találok. Lehet hogy megnézi neten a netsebeséget és lehet hogy megnézi hogy mitcsinálok a gépen nem tudom . De azért köszi hogy segitettek!!!!!
2014. máj. 7. 08:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Egyépként 1.nek üzenem ! Van ideje ránéz ésfolytatja a munkát ránéz és folytatja....
2014. máj. 7. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!