Win 7 újratelepítése közben elakadtam. Mi a teendő? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Újraindításkor nem kezd semmit a behelyezett DVD-vel. Hogyan tudom beállítani, hogy DVD-rõl bootoljon, ne pedig merevlemezrõl? Köszi előre is!2014. máj. 5. 10:59
1/5 Tengor válasza:
A BIOS-ban tudod a boot sorrendet állítani, esetleg már bootolásnál is felajánlja, hogy kiválaszthasd a bootolandó eszközt.
Persze ehhez az is kell, hogy a lemez bootolható legyen. A bolti lemezek mind azok.
2/5 A kérdező kommentje:
Hogyan tudok belépni a BIOS-ba?
2014. máj. 5. 11:19
3/5 Tengor válasza:
Attól függ, hogy milyen BIOS...
A BIOS-ba való belépés elég alap dolog. Ha ezt nem tudod, akkor a telepítés többi része, hogy fog menni? Hogy fogod felismerni, ha valami nem tökéletes v. épp nem biztonságos?
Biztos, hogy te vagy a megfelelő ember, akinek a telepítést el tudja végezni?
4/5 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok a tökéletes személy ahhoz, hogy újra rakjam a gépet, de ha nem lenne muszáj azonnal újra telepítenem, akkor nem (én) ülnék itt.
2014. máj. 5. 12:28
5/5 Tengor válasza:
A legtöbb szervizben lehet kérni rövidebb határidővel is a munkavégzést. Igazából ha 11-kor elvitted volna, akkor már lassacskán kész is lenne, ha csak telepíteni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!