Miért kapom ezt a hibaüzenetet:for best picture qualaty please change resolution to 1440X900?
Figyelt kérdés
Minden játék közben ezt a hibaüzenetet kapom: for best picture qualaty please change resolution to 1440X900 Pl:GTA, postal2 közben. Megy a játék, csak a monitor közepén ez a hibaüzenet jelenik meg. Arrébb sem tudom tenni, így élvezhetetlen a játék.A tulajdonságok menüpont alatt be van állítva az 1440X900-as felbontás, a 96-os dpi értéket is megnöveltem, de sehol semmi...2009. dec. 26. 14:52
1/4 anonim válasza:
üdv!
Ezzel a program azt akarja mondani hogy a jobb képminőségért kérlek változtasd meg a felbontást 1440x900-asra.
De a kérdésem az hogy a tulajdonságot a játékban vagy az asztalon állítottad be?
2/4 anonim válasza:
Ezt szvsz a monitor írja neked. Meg kéne nézned, hogy mi a képfrissítési frekencia, és hasonlók.
A "96dpi"-nek meg semmi köze a monitor felbontásához.
3/4 anonim válasza:
Jajj fiam!
Hát a probléma az h a monitorod túl jó a videókártyád viszont túl csekély minőségűű:
abba hibába estél hogy tulságosan levitted a felbontást a játék Settings PROGRAMJÁBAN. Ha nem igy van szólj mert van egy másik elképzelésem is!
4/4 A kérdező kommentje:
21 42 Mindidáig ment a játék, játékok pl a Return Castle Wolfeinsteinbe is, mióta a Postal2-t telepitettem azóta szar...
2009. dec. 29. 01:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!