Mi lehet a baj? Játék közben ki kapcsol a gép! Mindenféle előjel nélkül!
A játék bolti,nem másolt,a monitor és a merevlemez kikapcsolását átállítottam "soha"-ra, 4-5 féle vírusirtót ráküldtem, és mégis 2-3 perc játék után kikapcsol!(újra nem akarom feltenni a játékot,mert 2 havi játékom van benne!)
Netezés közben semmi probléma nincs!!
(Ja, laptop, próbáltam aksival,aksi nélkül hálózatról is!)
pl. túlmelegszik.
pl. hibás szektor van a memóriában és amikor azt kezdené el hesználni, akkor kiakad.
rengeteg minden lehet, így látatlan lehetetlenség megmondani.
Köszi!
Nincs semmi lehetőségem (pici tudással) hogy ne kelljen szervizbe vinnem?
Első körben le kellene írnod, hogy milyen alkatrészekből áll a masina.
Ez főleg azért kell, hogy megmondhassuk, hogy nem -e a gyenge táp miatt pl.
Ha a táp jó, akkor meg kellene mozgatni a csatikat, lehet, hogy nem jó érintkezik valamelyik.
Ha ezek rendben vannak, akkor fel kellene tenni valamilyen programot, ami mutatja a hőmérsékleteket, vagy még egyszerűbb, ha a leállás után belépsz a BIOS-ba és megnézed, hogy milye hőfokokat mutat. Ezek alapján már lehet tapogatózni.
(teljes leállást programhiba és a hardwerek többségének hibája nem tud okozni, ez valószinűleg táp, vagy túlmelegedés lesz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!