Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van nálam egy tablet, kéne...

Van nálam egy tablet, kéne egy kis segitség?

Figyelt kérdés

Nos van nálam egy ARNOVA 7H G3 tipusu tablet, egyik barátom kért meg hogy nézzem meg, Nos hát a képernyő fehér és csikos... Ez orvosolható ez aprobléma avagy kuka? Szoftvertelepitésről szóló információkat alig találtam a neten, ezért fordulok hozzátok, a tablet használhatatlan szóval a playről letöltött programok nem élnek! :D

Köszi előre is. További szép napot! :D

2014. máj. 4. 09:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Több oka lehet, a leggyakoribb az alaplap vagy a kijelző panel hibája.A leejtést/dobálást nem szeretik.
2014. máj. 4. 09:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ez itthoni szoftverujratelepitéssel vagy mókolással nem megoldható probléma? esetleg csináljak egy képet a hibáról?
2014. máj. 4. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Az ilyen noname tabletek könnyen törnek, garancia nem vonatkozik az esetre, max szerviz, de ott is valszeg azt mondják, hogy a javítás árából kijönne egy új tablet. A képernyő törhetett be (és ezzel együtt a kapacitív érintőpanel is).

Ui: Nem véletlenül kezdődnek 50 ezer Ft környékén a minőségi tabletek (Samsung, Asus stb.).

2014. máj. 4. 10:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hardverhiba, ezt telepítgetéssel nem csinálod meg.
2014. máj. 4. 10:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen sérülés a kijelzőn, ezért nem értem a hiba forrását, de akkor azt mondjátok hogy a kijelzőnél van valami hardveres probléma? Akkor nemis szenvedek vele, köszi a segitséget. :)
2014. máj. 4. 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:
A kijelző szélén az áramkörök környéke lehet eltörve, megrepedezve. Egyrészt kívülről ez nem látszik, másrészt belülről se feltétlenül, mert sok esetben a milliméter tört része méretű sérülés is elég ilyen problémához. Mint mondották fentebb, nem érdemes ezeket dobálni.
2014. máj. 4. 10:36
 7/7 A kérdező kommentje:
A múltjáról nem sok mindent tudok, de azt tudom hogy a műszaki dolgok elég érzékenyek, első dolgom volt sérüléseket keresni de pár hajszálkarcon,zsebkarcon kivül nem találtam semmit, de a hiba tényleg az általatok mondottakat támasztja alá, ez nekem több mint elég, köszi szépen a segitséget ment a pacsi! :)
2014. máj. 4. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!