Van nálam egy tablet, kéne egy kis segitség?
Figyelt kérdés
Nos van nálam egy ARNOVA 7H G3 tipusu tablet, egyik barátom kért meg hogy nézzem meg, Nos hát a képernyő fehér és csikos... Ez orvosolható ez aprobléma avagy kuka? Szoftvertelepitésről szóló információkat alig találtam a neten, ezért fordulok hozzátok, a tablet használhatatlan szóval a playről letöltött programok nem élnek! :D
Köszi előre is. További szép napot! :D
2014. máj. 4. 09:46
1/7 anonim válasza:
Több oka lehet, a leggyakoribb az alaplap vagy a kijelző panel hibája.A leejtést/dobálást nem szeretik.
2/7 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ez itthoni szoftverujratelepitéssel vagy mókolással nem megoldható probléma? esetleg csináljak egy képet a hibáról?
2014. máj. 4. 09:54
3/7 anonim válasza:
Az ilyen noname tabletek könnyen törnek, garancia nem vonatkozik az esetre, max szerviz, de ott is valszeg azt mondják, hogy a javítás árából kijönne egy új tablet. A képernyő törhetett be (és ezzel együtt a kapacitív érintőpanel is).
Ui: Nem véletlenül kezdődnek 50 ezer Ft környékén a minőségi tabletek (Samsung, Asus stb.).
4/7 anonim válasza:
Egyértelmű hardverhiba, ezt telepítgetéssel nem csinálod meg.
5/7 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen sérülés a kijelzőn, ezért nem értem a hiba forrását, de akkor azt mondjátok hogy a kijelzőnél van valami hardveres probléma? Akkor nemis szenvedek vele, köszi a segitséget. :)
2014. máj. 4. 10:34
6/7 anonim válasza:
A kijelző szélén az áramkörök környéke lehet eltörve, megrepedezve. Egyrészt kívülről ez nem látszik, másrészt belülről se feltétlenül, mert sok esetben a milliméter tört része méretű sérülés is elég ilyen problémához. Mint mondották fentebb, nem érdemes ezeket dobálni.
7/7 A kérdező kommentje:
A múltjáról nem sok mindent tudok, de azt tudom hogy a műszaki dolgok elég érzékenyek, első dolgom volt sérüléseket keresni de pár hajszálkarcon,zsebkarcon kivül nem találtam semmit, de a hiba tényleg az általatok mondottakat támasztja alá, ez nekem több mint elég, köszi szépen a segitséget ment a pacsi! :)
2014. máj. 4. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!