Mi a különbség a két dvd formátum közt?
Figyelt kérdés
egy oldalon egy filmből két változtatot is találtam: DVD és XVID-eset.azt lenne a kérdésem hogy mi a különbség a kattő közt és melyiket érdemesebb letölteni?válaszaitokat előre is köszönöm:)2009. dec. 26. 09:52
1/5 anonim válasza:
Hát a DVD azért 4GB ugye mert tömörítetlen
ott jobb a hang a kép tisztább stb
a DivX csak 700mb -1.3-1.8 gb-os
de azért mert tömörítve van a hang és a kép
annyira nem jó a minősége.
de tűrhető több film fér 1 DVD lemezre ha DivX be van
^^
2/5 anonim válasza:
Ha nincs hiper szuper TV-d, vagy sok hely a vinyódon akkor tökéletesen megteszi az XVID. Kevesebb helyet foglal, túl sok különbség nincs a minőség között ha pl egy sima TV-n vagy gépen nézed. De vannak már BRRipek is amik BlueRay-ről és nem DVD-ről vannak tömörítve. Ezek egy kicsit nagyobbak mint az XVID-ek de sokkal szebb a képük, még ha páran azt mondják ez nem igaz én látom a különbséget :D
3/5 anonim válasza:
Szerintem is BD-rippeknek sokkal szebb a képe mint a DVD-s, viszont a régebbi asztali dvd lejátszók nem biztos hogy lejátszák.
4/5 anonim válasza:
Akiknek a BRRIP-ek lejátszásánál szaggat az asztali divx-es lejátszója, az próbálja meg a következőt:
1. letöltöd ezt, feltelepíted: avidemux [link]
2. behúzod a filmet az avidemuxba, ha van egy ilyen felbukkanó ablak /Packed Bitstream detected, Do you want me to unpack it ?/ akkor igent nyomsz.
3.Save-el elmented a filmet /nincs kódolás, egy perc az egész/
4. igy a film pár MB-al nagyobb lesz, de a problémás lejátszók /ahol szaggat/ valószínűleg tökéletesen lejátszák a filmet
5/5 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm hogy válaszolt:)
2009. dec. 26. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!