Windows 7 frissítés konfigurálás minden egyes beindításnál. Hogy tudom megszüntetni?
Figyelt kérdés
Gépem minden beindításnál ezzel kezd: Windows frissítések konfigurálásának előkészítése-->frissítések konfigurálása--> elmegy 30 %-ig, kiírja: sikertelen frissítés--->újraindítja a gépet--> folytatja 30 %-nál és 100 %-ig sikeresen megcsinálja. Ez tart már két hete minden egyes bekapcsolásnál. Hogy tudom ezt megszüntetni?2014. máj. 3. 12:18
1/1 levis56 válasza:
Sehogy,legalábbis nekem nem sikerült. Telepítsd újra az op rendszert és vagy kikapcsolod az automatikus frissítéseket és úgy használod vagy kikapcsolod és manuálisan telepíted a frissítéseket de csak részletekben,tehát frissítések keresése a windows update majd nézd meg milyen és mennyi frissítést jelöl ki,ne engedd egyszerre az összeset hanem fajtánként,biztonsági,gyors javítás,stb ezek közül 20-30-at jelölj kivagy még kevesebbet és így apránként telepítsd,így elkerülöd a konfigurálásból eredő hibát,más megoldás lehet ha egy olyan telepítő lemezt szerzel be amin már a frissítések nagyobb része telepítve van,torrentről tudtam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!