Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet méretet csökkenteni?

Hogy lehet méretet csökkenteni?

Figyelt kérdés
VHS-ről ledigitalizáltam kb25 perc filmet és kb70 Gb foglat le,hogy lehet a méretet utólag csökkenteni?

2014. máj. 3. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Utólag nem nagyon. Rosszul,rossz formátumban mentetted le.
2014. máj. 3. 10:28
 2/8 Tengor ***** válasza:
Le. Konvertálásnak hívják. Csökkents a minőséget és a felbontást a VHS szintjére!
2014. máj. 3. 11:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Kösz AVI-ba digitalizáltam.
2014. máj. 3. 13:15
 4/8 Tengor ***** válasza:
Az AVI csak egy konténer. Semmit nem árul el róla, hogy milyen formában digitalizáltad.
2014. máj. 3. 13:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tömörítetlen AVI vagy valami FullHD-s cucc, ezért ekkora a mérete. Mivel a VHS alapból nem túl jó minőségű, így teljesen korrekt megoldás Tengor javaslata, hogy vedd lejjebb a bitrátát és a felbontást és a töredéke lesz a videód mérete...
2014. máj. 3. 13:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy ez volt az első digitalizálásom mert van egy csomó házi felvételem és a kazettákról eléggé tűnnek el a színek .Ez a mentsük a mi menthető meg könnyebb lesz a kezelés is.
2014. máj. 3. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt régen mentettem, ugyan nem digitalizáltam soha, de lehet van benne hasznos dolog számodra. [link]

Eddig minden videómat sikerült megtalálni avi-ban, vagy másban.

2014. máj. 4. 10:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, van jó néhány dolog amit ebből kezdett derengeni,bár a megértés még odább van.
2014. máj. 10. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!