Gerike23 kérdése:
A Metal Gear Rising Revemgeance-ban hogy lehet a legkönnyebben legyőzni Armstrongot, vagy hogy lehet kivédeni azokat amiket dob rád? Tudom hogy blade moddal de mikor kell pontosan ütni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 15:04
1/1 Mataluk21 válasza:
Nem értem a kérdést. De az én szempontomból legkönnyebben úgy kell legyőzni , hogy: mikor ugye hozzád akar rohanni akkor nyomj : (Xbox esetén X-et és A-t , PlayStation esetén háromszög és X) . Mikor üti a földet és ilyen sávokat üt a földbe akkor próbálj azok elől kitérni vagy elfutni, ha ez sem megy akkor csak ugorj egyet. És mikor tudod ütni akkor célszerű (hard,very hard és magasabb fokozaton) futkosni körülötte és ütni megállás nélkül. De ezt csak abban az esetben használd ha maximum fejlesztésen van a kardod máskülönben nagyon NAGYON nehéz lesz legyőzni. DE ezt a módszert csak abban az esetben alkalmazd ha félsz a sebzésétől. Ha viszont nem félsz , akkor próbálj az erős ütést alkalmazni , és ha már nem tudod ütni , akkor alkalmazd a "felrúgom" kombót, legalábbis én így hívom, utánna ütheted még 2-4 másodpercig utánna mindenképp fuss el mert mégegyszer nem tudod felrúgni. Ezek után magától jön a dolog , ha azt csinálod amit írtam. Ha egy picit érthetetlen a dolog akkor elmagyarázom jobban és hosszabban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!