Mit jelent az hogy korlátlan internet? Meddig korlátlan? és vannak-e kivételek? Vagy bármi?
jó
Mobilinternet?????
Mert ha igen számíts rá h kamu a korlátlan
hülyeség
A T -Pannon-Voda nem rendelkeznek olyan szerverrel ami ezt bírja
Nekem is T volt/ van és 1szar ha használtam sebesség korlátozást küldtek 2 hétre
megkérdeztem azt mondták h nem birja a Szerverük és azért
és a Mobilnet nem Torrentezők részére csin hanem simán levél Myvip semmi letöltés ami 700mb-2gb
és 6000ft helyett 12-20e kellett fizetni
:/
még 6 /hó és lejár
2napja kötötték be a Upc addig megy a Upc ha nem használom a T akk 6000/hó + 3000 Upc 9e
és nem 12 meg 20e
nekem wifi korlátlan 0-24 óra, és adatmenyiségre is korlátlan, bele van írva a szerződésbe.
sebessége 768/256 kbit/s 10 euró per hónap .
Hátránya, hogy mint "helyi hálózat" van kötve és mindenkinek ugyanaz az IP címe.
Azt jelenti, hogy átlagos használatra, normál keretek között. Pl levelek olvasása, átlagos netezés, letöltés meg ilyesmi. Egészen addig amíg az adatforgalom nem súrolja az extrém határokat: pl.: napi 15-20 film letöltése, vagy napi sokszáz Audio CD letöltése. Ilyen adatforgalom mellett a többi előfizetőnek kárt okozol, mert a rendszert túlterheled. Ilyen esetben először felszólítanak és korlátozzák a sebbességet, ha tovább folytatod akkor szerződést bonthat a szolgáltató. Az általam megadott értékek eltérhetnek a valóságtól, a szerződés pontos értékeket tartalmaz.
A mobilinternet más!
23:36-os vagyok
Megkerestem: ha Kábelnet Alap csomagod van akkor:
"A Magyar Telekom Nyrt. fenntartja a jogot, hogy a havi 350 GB letöltött adatforgalmat elérő Kábelnet szolgáltatásra előfizetők internet-hozzáférésének sávszélességét az adott hónap fennmaradó részére 128 kbit/s-ra korlátozza."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!