Olyan játékot szeretnék amiben ugymond földön kívűli erőim vannak tudtok?
Figyelt kérdés
Olyan játékot keresek amibe például lehet repülni lehet mondjuk tűzet lőni mind 1 de valami jó képességeim legyenek!! Tudtok ilyen játékokat PC re?2014. máj. 1. 20:01
4/4 anonim válasza:
Az Elder Scrolls-sorozat tényleg jó, legutóbb az Oblivionnal játszottam, nem tudom, közben kijött-e új rész. Meg még nálam nagy kedvenc a Fable. Másik ilyen a Psi-Ops, de arra haragszom, mert kb. a legvégén annyira igazságtalanul erős volt a boss, hogy pillanatokon belül meghaltam, bármit csináltam, ezért úgy éreztem, feleslegesen szenvedtem el magam addig. Szóval nagyon nehéz játék, kb. Xanax-szal kéne játszani.:D A The sufferingben is asszem vannak ilyen képességek, de azt se vittem végig, pedig erős idegzetű vagyok.:D (Ott is volt olyan, ahol a sötétben hirtelen vagy 20 lény rám jött és mindig egyből lebénítottak és szétmarcangoltak -így nem ajánlom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!