Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Át tudom tenni az esc-et...

Át tudom tenni az esc-et valamelyik másik gombra? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Szétment az esc-em de szükség lenne rá. át lehet valami progival tenni egy másik billentyűre?? úgy h progik/játékok is azt a billentyűt kérjék nem az esc-et.

2014. ápr. 30. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Át lehet tenni, pl. Hot Keyboard programmal, de a játékok nem fogják róla elhinni, mert az inputot nézik, nekem pl. bf3 módosítás nélküli magyar billemen is felcseréli az y-t és az z-t... szóval tudsz te szerintem venni egy 3000 Ft-os billentyűzetet, mert a mostanid sem lehet jobb.
2014. ápr. 30. 16:51
 2/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Próbáld meg átdefiniálni egy másikra, lehet, hogy összejön, de valóban hosszú távon az új billentyűzet vásárlása lesz a megoldás.

Ehhez program Google kereső és a kulcsszó : Key remap.

Konkrét progi : [link]

Sok sikert.

Üdv.

2014. ápr. 30. 17:20
 3/4 A kérdező kommentje:

ez csak egy rövidtávú megoldás lenne. játékba tényleg nem műkszik.

2. próbáltam a progit de játékokba nem jó :/

2014. ápr. 30. 17:26
 4/4 A kérdező kommentje:
ha a játék beállításaiba nem lehet átállítani az esc-et akkor valamivel bele tudok nyulni a progijába a játékon kívül???
2014. ápr. 30. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!