Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » C partició formázása (? )

*Nekomimi* kérdése:

C partició formázása (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok. :)

Lenne egy kis problémám az oprendszer telepítésénél.

Szóval, van itthon 3 darab XP lemezem és egy Win7-esem ami pendrive-n található. Megpróbáltam először a magyar nyelvű XP-t felrakni, de amikor írnám be a kódokat, nem enged írni a mezőbe. A második és harmadik lemez angol nyelvű XP, azokat viszont fel sem ismeri. Hozzáteszem, ezekről a lemezekről már sokszor telepítettem, szóval nem hiszem, hogy velük lenne a baj. A Win7 , ami a pendriven van, azt a leptopomnál szoktam kéthavonta használni és soha semmilyen probléma nem merült fel, viszont ennél a gépnél mikor bejön a Yumi-s képernyő, kiválasztom, hogy Win7, egyszerűen nem csinál semmit. Bejön egy fekete képernyő és ennyi.

Van egy ismerősöm, felhívtam őt telefonon, hogy ez miért van, annyit mondott, hogy előfordul, hogy ilyesmi történik és ilyenkor az a teendő, hogy először le kell formázni a C particiót. Sajnos annyira gyorsan elhadarta nekem, hogy fogalmam nincs mit is mondott. Itt lenne a bibi, hogy nem tudom hogyan kell leformázni a particiót így lemez nélkül. Kell-e valami program, vagy valami...

Remélem érthető az amit leírtam. Előre is köszönöm a segítséget. :)

2014. ápr. 29. 13:50
 1/5 Tengor ***** válasza:
27%
Én azzal kezdeném, hogy a mindenféle lopott és tákolt lemezek helyett egy eredetivel próbálkoznék! Ki tudja, hogy a tákolás következtében mi romlott el a telepítőben?!
2014. ápr. 29. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:
27%
hát akár kiirhatsz egy ubuntu t cd re és ott tudod azt hiszem formázni is vagy hirens boot cd stb
2014. ápr. 29. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen gépre akarod feltenni őket? Nem lehet, hogy egyszerűen kicsi a memória a telepítő futásához?
2014. ápr. 29. 14:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem kicsi a memória, most is Win7 van rajta, csak már 1 év eltelt, mióta fel lett telepítve az op, ezért gondoltam újra felteszem... Na mindegy. Köszönöm a válaszokat. :)
2014. ápr. 29. 17:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha van xp-d, akkor boot-olj be azzal, formázd a partíciót (teljes formázás) és amikor elkezdi a fájlok másolását gyorsan megszakítod a telepítést (kinyitod a meghajtót).

...win7 be--boot ismét és remélhetőleg OK.

Még sohasem hallottam ilyet, hogy nem engedi a kód beírását, nagyon furcsa.

2014. ápr. 29. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!