Hogyan tegyem olvashatóvá a pdf-ből átmásolt szöveg betűkaraktereit a word-be másolás után?
Figyelt kérdés
PDF-ből másoltam szöveget és a word-be átrakva olvashatatlan szöveget ad ki. Időm nincs arra, h. begéplejem azt a több 100 oldalt. Segítenétek mit tudok tenni? Vagy pdf-et konvertáljam át word-be? Ha igen milyen programmal tegyem? Segítségetek előre is köszönöm.... Kellemes Ünnepeket.. :)2009. dec. 24. 21:50
1/3 anonim válasza:
innen le tudod tölteni a konvertáló progit (ingyenes):
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy neked sikerül-e így, mert nekem Adobe Acrobat Professional verzió van a gépemen...
1.) Nyisd meg a PDF fájlt
2.) File => "Save as..." funkcióval mentsd el az egészet DOC-fájlként (Microsoft Word Document (*.doc))...
Nekem tökéletes lett a szöveg Word-ben! :D
3/3 A kérdező kommentje:
köszi, de egyikkel sem jártam sikerrel. ha vkinek van ötlete az leírhatná csövi & köszi
2009. dec. 24. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!