Szerintetek miért nem jelennek meg a tálcán a nyelvek?
Figyelt kérdés
Már megprobáltam a vezérlőpultból beállítani de akkor se jelenik meg. Segítsetetk kérlek.2014. ápr. 28. 19:18
1/7 anonim válasza:
A nyelvi eszköztár be van kapcsolva? Ha Windows 7, akkor jobb klikk a tálcára, Eszköztárak, és kattints a Nyelvi eszköztárra. Ha így sem jó, akkor nem tudom.
2/7 Lajos54 válasza:
Azért egy ilyen kérdésnél jó lenne megadni legalább azt, hogy milyen operációs rendszerről van szó... jelenleg minimum 4 van forgalomban, nem is beszélve a nem Windows oprendszerekről!
Amúgy az XP-nél is ugyanígy, mint az előttem szóló írta.
3/7 A kérdező kommentje:
Az op. rendeszer win 7
2014. ápr. 29. 16:28
4/7 A kérdező kommentje:
De itt nincs olyan , hogy nyelvi eszköztár!
2014. ápr. 29. 16:35
7/7 Lajos54 válasza:
Megnézted, amit linkeltem? Igaz, hogy a videó angol nyelvű, de a képek alapján azért érthető. Meg azért van leírás is. Valószínűleg nálad is azért nincs nyelvi eszköztár, mert nincs hozzáadva másik nyelv. Először ezt kell elvégezni, mint amit leírnak, illetve a videóban látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!