Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a router...

Miért van az, hogy a router percenként ledob a netről, aztán újabb perc kell, amíg végre újra csatlakozni tud?

Figyelt kérdés

És ezt csinálja folyamatosan, 1-2 (vagy fél) percenként jelentkezik be újra, mert leszakadt. Kb. fél éve még gond nélkül ment egy másik helyen, de ugyanannál a szolgáltatónál (Digi), sőt itt is jó a net, ha közvetlenül a gépbe dugom a router helyett. De a router csak szenved. Mondjuk fél évig dobozban volt, de nem hinném, hogy ez a gond. Firmware-t azért újra töltöttem, de nem segített.

Ja, és a lokális háló gond nélkül megy, csak a Digi felé képtelen stabilan bejelentkezni.

Router: TP-Link WR740N

:(

2014. ápr. 26. 19:29
 1/2 anonim ***** válasza:

hoznék egy másik routert és ha azzal hibátlanul lehet netezni,akkor ez a mostani, mehet a kukába,

(egy nap alatt simán megkeresed az árát)

2014. ápr. 27. 05:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Ez teljesen igaz, és ezen felbuzdulva el is kezdtem keresni egy olcsó routert a neten. Épp egy fórumot olvastam, ahol a TP-Link és a D-Link között vitáztak, és páran említették az OpenWrt firmware-t. Gyorsan megkerestem, elolvastam a gyári oldal leírását, letöltöttem a bin fájlt, felraktam a routerre, és most OpenWrt fut rajta a gyári firmware helyett, egyelőre gond nélkül!

Szóval köszönöm a választ, mert a megoldáshoz végül az vezetett el. :)

2014. ápr. 27. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!