Miért nem sikerül FTP szervert létrehozni? (FileZilla)
Már több napja próbálok egy FTP szervert létrehozni és kipublikálni, hogy könyebben tudjak dolgozni és szorakozás szempontjából se jönne rosszul. A problémám az lenne, hogy hiába állítom be a port forwardingot, kívülről nem tudom elérni. A belső ip címem fix, a dhcp-t is beállítottam, hogy ne váltossa, egyszerűen nem tudok rájönni mi a probléma. Az ügy érdekében a tűzfalat is kikapcsoltam de semmi. Helyi hálózaton elérem akármelyik gépről, csak távolról nem.
Forwards: (Elvileg csak a 14147-es portot kellet volna beállítani, de már muszáj volt megpróbálnom mással is)
General Settings:
Passive Mod:
Admin Interface:
Itthonról elérem:
Segítséget előre is köszönöm!
Így kora reggel nem látok benne hibát, elvileg jónak kell lennie. Hacsak az nem, hogy kicsit megkeverted a portokat, és a fzilla a 21-es porton várja a kapcsolatot, a router meg a 14147-et forwardolja, de szerintem erre figyeltél.
Egy dolog jut eszembe. A külső ip címed fix, vagy dinamikus? Mert ha nem fizetsz rá külön elő, akkor alapból dinamikus, és olykor megváltozik. Nem lehet, hogy ez kavart be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!