Gerike23 kérdése:
Szerintetek a Battlefield 3 hogy menne ezen a gépen?
Figyelt kérdés
Proci: AMD Athlon 64 X2 Dual core processor 5200+ 2.8 Ghz.
RAM: 4 GB
Képernyő felbontás: 1280x720 (szerintem ez nem fontos :D )
Videó kártya: Directx 10 kompatibilis
Az Nvidiámat nem ismerem de azt tudom hogy jó fajta (bocsi).
2014. ápr. 23. 17:43
1/7 anonim válasza:
Fontos a felbontás is, na mindegy. Videokártya ismeret nélkül nehéz megmondani...ha jó a kártyád, közepesen elmegy (egyjátékos), ha rossz akkor talán alacsony. Multiba esélytelen mert ahhoz gyenge.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát talán ez némi segítség de azt tudom hogy a far cry 3 at elvitte mediumon 2 volt high on az árnyék meg a textura
A Bad Company 2 meg mindent highon vitt.
2014. ápr. 23. 17:56
3/7 A kérdező kommentje:
Bocs a víz volt highon nem az árnyék.
2014. ápr. 23. 17:57
4/7 A kérdező kommentje:
Na most jutott eszembe bocsi hogy elfelejtettem a Sleepind dogs ment mediumon meg 2 hig on bocs a far cry ban mindem mediumon volt bocsika :D .
2014. ápr. 23. 18:02
5/7 anonim válasza:
A lényeget értem XD
Nos akkor megpróbálhatod, nekem egy Core 2 Duo E6550-el, 2 GB rammal (azt hiszem), és egy GTS250-el ment high-on 35-50 fps-el.
6/7 A kérdező kommentje:
Ja az én videó kártyám is hasonló mint a tied 1 szer letöltöttem a black box ot ott ment mediumon de inkább megveszem az eredetit a media marktba 5000 ft plusz 3000 veszek 1 dlct
2014. ápr. 23. 19:38
7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem az eredeti jobban megy mint a torrentes ez volt a Black ops 2 vel letöltöttem aztán kifagyott mikor már nem fagyott ki akkor ment low on mikor megvettem valamelyik editionját assszem a premium volt az meg ment high on.
2014. ápr. 23. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!