Mire kell odafigyelni a laptop használatánál?
A lényeg, hogy sima felületen (értsd: asztalon, ne az öledben) használd és az oldalán a hűtőrács jól szellőzzön, ne tegyél elé semmit. Figyelj arra, hogy a töltő kábel jól legyen elhelyezve, hogy ne botolj meg benne és hogy ennek következtében ne essen le a földre a laptop.
UI: Fogalmam sincs, hogy minek egy ilyen korúnak saját laptop, a facebooknál meg létezik értelmesebb dolog is a világon.
maradhat az asztalon... én is ott használom ha a saját szobámban használom mert másik szobában nem nagyon van hely neki asztalon... de azért főleg nyárra nem árt beszerezni hozzá egy hűtőpadot hogy ne melegedjen túl... a másik hogy rendszeresen kell portalanítani én magam szoktam itthon de egy időbe bevittük az üzletbe ahol vettük mert az szervíz is... mikor még behordtam akkor 3 havonta portalanítottam de magamnak itthon havonta kompresszorral megoldom... a másik hogy figyelj mindig oda nagyon hogy ne essen rá semmi főképp a kijelzőre kívül sem és belül sem... ha olyat kaptál mint ami nekem van hogy van neki huzat gyárilag meg van vmi nemtom milyen anyagú akármi amit a kijelző és az alsórésze közé kell tenni akkor ha szállítod abba csomagold bele... meg fontos hogy az aksit soha ne hagyd túlmerülni, ha aksi nélkül használod akkor legalább 1-2 hetente merítsd le és töltsd fel 1x-2x mert különben bedöglik akkor még ne úgy állítsd le hogy addig nyomod a bekapcsológombot még ki nem kapcsol... úgy viszont lehet hogy röviden egyszer megnyomod és hagyod hogy magától álljon le, ha macska vagy más jószág van a házban akkor vigyázz hogy ne feküdjön rá vagy mellé ahol meleg mert akkor leéghet és rá se ugorjon
lényegében most csak ennyi jutott eszembe... remélem tudtam segíteni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!