Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mire kell odafigyelni a...

Mire kell odafigyelni a laptop használatánál?

Figyelt kérdés
most kaptam először laptopot és nemigen tudom, hogy mire figyeljek oda, másnál láttam, hogy egy kicsit fel kell emelni, hogy ne melegedjen be? az baj ha nagyon meleg? 12L

2014. ápr. 21. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy sima felületen (értsd: asztalon, ne az öledben) használd és az oldalán a hűtőrács jól szellőzzön, ne tegyél elé semmit. Figyelj arra, hogy a töltő kábel jól legyen elhelyezve, hogy ne botolj meg benne és hogy ennek következtében ne essen le a földre a laptop.

UI: Fogalmam sincs, hogy minek egy ilyen korúnak saját laptop, a facebooknál meg létezik értelmesebb dolog is a világon.

2014. ápr. 21. 20:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Arra is vigyázz, hogy ne folyjon bele sör, bor, vagy pálinka.
2014. ápr. 21. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Fém alátét, ha ágyban fetrengsz vele. Nehogy már az asztalnál leragadj vele, annál nagyobb hülyeség kevés van. Fotelbe, ágyba, kanapéra, hintaágyba való az ilyen, ha otthoni környezetről beszélünk. Azért laptop! A szellőzés tényleg fontos. De egy biztos: úgy el fogsz kényelmeseni, tunyulni, mint a kutya! Hosszú távon sokkal jobb az ülés, normálisan. Rövidtávon vonzó csak a fene nagy kényelem.
2014. ápr. 21. 20:41
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) első: a laptop a tanulás végett kellett elsősorban, a sulimban sok beszámolót kell készíteni van, hogy egyes tantárgyakból usb-n kapom el a tananyagot, de elemzésekre is használom... kedves második: vigyázok rá, mert már régóta szeretnék és nem szoktam alkoholos italt inni valamint a közlében inni sem szoktam... Általában asztalnál használom az írás szempontjából, akkor maradhat simán az asztalon nem kell kitámasztanom?
2014. ápr. 21. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:

maradhat az asztalon... én is ott használom ha a saját szobámban használom mert másik szobában nem nagyon van hely neki asztalon... de azért főleg nyárra nem árt beszerezni hozzá egy hűtőpadot hogy ne melegedjen túl... a másik hogy rendszeresen kell portalanítani én magam szoktam itthon de egy időbe bevittük az üzletbe ahol vettük mert az szervíz is... mikor még behordtam akkor 3 havonta portalanítottam de magamnak itthon havonta kompresszorral megoldom... a másik hogy figyelj mindig oda nagyon hogy ne essen rá semmi főképp a kijelzőre kívül sem és belül sem... ha olyat kaptál mint ami nekem van hogy van neki huzat gyárilag meg van vmi nemtom milyen anyagú akármi amit a kijelző és az alsórésze közé kell tenni akkor ha szállítod abba csomagold bele... meg fontos hogy az aksit soha ne hagyd túlmerülni, ha aksi nélkül használod akkor legalább 1-2 hetente merítsd le és töltsd fel 1x-2x mert különben bedöglik akkor még ne úgy állítsd le hogy addig nyomod a bekapcsológombot még ki nem kapcsol... úgy viszont lehet hogy röviden egyszer megnyomod és hagyod hogy magától álljon le, ha macska vagy más jószág van a házban akkor vigyázz hogy ne feküdjön rá vagy mellé ahol meleg mert akkor leéghet és rá se ugorjon

lényegében most csak ennyi jutott eszembe... remélem tudtam segíteni...:)

2014. ápr. 21. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:
jah meg ha ágyban vagy puha felületen használod bár ezt már leírták előttem akkor tegyél alá vmit... én pl asztali számítógép házának az oldalát szoktam használni meg ha ölben használom fekvés közben akkor úgy döntöm neki a lábaimnak hogy tudjon szellőzni... ha meg itt kell hagynom valamennyi dőre akkor vagy leteszem az asztalra vagy összecsukom és monitorral lefelé teszem az ágyra... vagy úgy teszem le az ágyra hogy szétnyitva de a monitoron támaszkodik...
2014. ápr. 21. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!