Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért dob ki néha a Most...

Miért dob ki néha a Most Wanted 2012?

Figyelt kérdés
Eredeti a játék. Néha ki se dob,viszont van mikor belépek már ledob,meg van mikor 2 óra múlva dob le. Mindig azzal hogy leállt a működése.
2014. ápr. 20. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
A operációs rendszerrel van gond, vagy valamilyen kompatibilitási probléma. Milyen rendszered van?
2014. ápr. 20. 22:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Windows 8.1. Az az érdekesség hogy néha mikor grafikát állítok akkor is kidob. Ismerősömnek Win7 van és neki is szokta csinálni.
2014. ápr. 20. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
De csak ennél az egy játéknál van?
2014. ápr. 21. 10:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Hot Pursuit mostanában elég gyakran belaggol. The Run is csinálta,meg a Shift 2 is a "működése leállt" dolgot.

Ezek mind eredeti játékok.

2014. ápr. 21. 19:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy a játékok jók mert nekem is eredetibe fut rendesen! De hiba kódot nem ír ki? Milyen videó kártyád van? esetleg ezzel is lehet gond
2014. ápr. 21. 23:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Frissítsd a vga drivert vagy rakd újra a directx-et.
2014. ápr. 21. 23:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Semmi hibakódot nem ír ki,csupán annyit hogy leállt a működése. Videokártya ASUS EAH 6850 és a legfrissebb(13.12.es)driver van rajta.
2014. ápr. 22. 10:48
 8/9 anonim ***** válasza:
igazából vannak a win7-nek és a win8-nak ilyen "furcsaságai" nekem is csinált ilyet és előszedtem az xp-t felraktam azt második rendszernek és azon nem dobott ki :)) Esetleg próbáld meg azt h újrarakod az egészet
2014. ápr. 22. 22:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Gondolkozom az újrarakáson,mert már amúgy is lehet ráférne. Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 23. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!