Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Android telepítése PC-re...

Gerymiller kérdése:

Android telepítése PC-re usb-ről. Hogyan?

Figyelt kérdés

Korábban sikerült megcsinálnom, de elfelejtettem hogy hogyan csináltam. Aki esetleg tud segíteni írja le legyen szíves hogyan kell. Youtube-on találtam egy videót, megcsináltam amit az illető is, beállítom a boot-ot, de kiírja hogy nem érzékel operációs rendszert. Jelnleg a laptopom teljesen szűz. Semmi nincs rajta.

Előre is köszi :)

2014. ápr. 20. 21:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Másik gépen letöltöd az ISO-t, meg az Universal USB Installer nevű programot. Az utóbbival az előbbit ráapplikálod a pendrive-ra. Aztán arról elindítod a gépet, és telepítesz.

Arra figyelj, hogy az android x86 nagyon kevés géptípust támogat. Ha ebben nem vagy benne, akkor lesznek gondjaid. Egy rendes linuxszal többre mennél. (Egyébként az android is linux alapú.)

2014. ápr. 20. 22:07
 2/2 A kérdező kommentje:

ezzel a progival csináltam korábban is.. csak elfelejtettem a nevét

nagyon köszönöm! szépen fut :)

2014. ápr. 20. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!