A Call of Duty 4-ből az összes mentésem elveszett egy reset-nek hála, mit tegyek?
Éppen nagyban lövöldöztem, amikor lefagyott a gépem. Én hülye idegességemben nem vártam, hanem nyomtam egy reset-et és amikor újraindult a gép nagy szomorúsággal tapasztaltam, hogy minden mentés elveszett...
Megint az elejéről nem akarom elkezdeni.
Létezik a CoD4-hez olyan valami, amit ha telepítek, akkor aktív lesz az összes pálya? Nem tudom ennek mi a neve.
Megcsináltam azt a rendszer helyreállítása micsodát.
Enyhén szólva megijedtem...
Visszaállítottam a beállításokat a tegnapi napra, amint a gép újraindult, a vírusirtó hibát jelzett, hogy nem talál valami fájlokat vagy elvesztek, vagy valami ilyesmi.
Azonnal visszavontam a helyreállítást és örömömre a vírusirtónak sem lett semmi baja.
Amúgy meg úgy döntöttem, hogy megint elkezdem az elejéről. Azt a 4-5 pályát meg lehet csinálni max. háromnegyed óra alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!