Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Új processzor hiba, de mitől? :O

Új processzor hiba, de mitől? :O

Figyelt kérdés

Van egy 1 magos 3ghz-s procim inteles,de le akartam cserélni egy 2 magos 2,5 ghz es inteles procira. Beleraktam uygan ugy az uj procit ahogy az elözö volt. Bekapcsolom a gépet és kijött ez a kép: [link]

Lényeg itt az ami az alján van:Intel CPU uCode loading error.És nem dob be a gépbe hanem a biosba tudok csak belemenni.

Nos én eszt kijátszottam azzal hogy be bootoltam,be is jött az azstal megnéztem felismerte e és igen nézzétek: [link]

De kb 1 percel késöbb a gépem kikapcsolt és ezt eljátszotta még párszor és nem tudom mi a baj:/

2014. ápr. 19. 19:37
 1/5 A kérdező kommentje:
Egyik informatikus szerint az lehetett hogy hűtőpasztát nem tettünk a procira és ezért álhatott le a gép.Igaz lehet?
2014. ápr. 19. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:

miert, tenyleg nem tettetek ra hutopasztat? mert akkor ne csodalkozz, hogy tulmelegszik a processzor es lekapcsol a gep. egyebkent megnezted, hogy amit vettel, azt a procit egyaltalan tamogatja-e az alaplapod? es a BIOS verzioja a leheto legfrissebb?

azt nem ertem, hogy ha alapszintu dolgokkal nem vagy tisztaban, minek nyulsz hozza?

2014. ápr. 19. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Olvasgass: [link]
2014. ápr. 19. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:
bios update ... de paszta se ártana a procira
2014. ápr. 19. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Paszta nélkül egy 20 éves processzort se ajánlott használni.

Pár száz forintért tudsz venni, de ha jó Noctua pasztát akarsz venni, az kijön 2000-ből.

2014. ápr. 22. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!