Új processzor hiba, de mitől? :O
Van egy 1 magos 3ghz-s procim inteles,de le akartam cserélni egy 2 magos 2,5 ghz es inteles procira. Beleraktam uygan ugy az uj procit ahogy az elözö volt. Bekapcsolom a gépet és kijött ez a kép: [link]
Lényeg itt az ami az alján van:Intel CPU uCode loading error.És nem dob be a gépbe hanem a biosba tudok csak belemenni.
Nos én eszt kijátszottam azzal hogy be bootoltam,be is jött az azstal megnéztem felismerte e és igen nézzétek: [link]
De kb 1 percel késöbb a gépem kikapcsolt és ezt eljátszotta még párszor és nem tudom mi a baj:/
miert, tenyleg nem tettetek ra hutopasztat? mert akkor ne csodalkozz, hogy tulmelegszik a processzor es lekapcsol a gep. egyebkent megnezted, hogy amit vettel, azt a procit egyaltalan tamogatja-e az alaplapod? es a BIOS verzioja a leheto legfrissebb?
azt nem ertem, hogy ha alapszintu dolgokkal nem vagy tisztaban, minek nyulsz hozza?
Paszta nélkül egy 20 éves processzort se ajánlott használni.
Pár száz forintért tudsz venni, de ha jó Noctua pasztát akarsz venni, az kijön 2000-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!