Miért mennek jobban a játékok nekem mint haveromnak?
Neki egy Gigabyte Radeon HD6670 van a gépében míg nekem csak egy Gigabyte GTS 250.Neki 2GBos a kártyája, nekem meg csak 512MBos.A GPUja és a memória órajele neki nagyobb mint nekem.
És neki HIGH beállításnál akad míg nekem ULTRÁN 30 FPSel megy.
Az én procim gyengébb, csak 2 magos 2,80 GHzes míg neki 3 magos 3,40 GHzes.
Néztük ETS2vel (EuroTruck Simulator 2) és nekem az is ULTRÁN megy 60 FPSel neki meg HIGHon ismételten akad.
függ a cpu tipusától
ram méret/fajta
op rendszer
és még sok mindentöl
Ne ilyen "mikroadatokból" akarj következtetni a videokártya teljesítményére, nem fog menni, főleg nem akkor, ha két teljesen eltérő architektúráról beszélünk. Egyébként hiába 2 gigás az a kártya, ha 512 is elég lenne rá, hiába magasabb a memória órajele, ha GTS250-ben duplája a busz szélessége (így egy órajelciklus alatt kétszer annyi adatot tud átvinni), hiába magasabb órajelű a GPU-ja, ha kevesebb számítást végző egység van benne... Persze 6670 jóval modernebb felépítésű, de régebbi játékoknál ez aligha számít.
Egyébként mint mindig: megpróbálhatja frissíteni a meghajtóprogramot, illetve azonos körülmények között hasonlítsátok össze (azonos felbontás, ne legyen driverből AA bekapcsolva...)
Az én gépem:
Intel Pentium G840
ASrock B75M alaplap
4GB 1600MHz (1333 MHzen megy) Corsair XMS3 RAM
És a GTS 250 ugye
Windows 7 64bites Enterprise
----------------------------------------------------------
Az ő gépe:
AMD Athlon II X3 460
Asus M5A78L-M LX3 alaplap
4GB 1600 MHz Kingston HyperX DDR3 RAM
A HD6670
Windows Ultimate 64bit
Az enyémnek a GPUja 100K% hogy nem nagyobb.
Neki 800 valamennyiMHz míg nekem csak 675MHz.
A grafikus sebesség nem tudom mi akar lenni.
Az lenne az a 256bit?
te videó kártyád kérdező 256 bittes az az erősebb gpu-val van fel szerelve mint az ő videó kártyája a haverodnak 128 bittes a vga-ja az az kisebb memóriabuszal rendelkezik . a te kártyád viszont csak dx 10 -et tud az ővé meg 11-et is de nem sok hasznát veszi az a vga főleg ha csak ddr3 as.
a 33 %-os válaszoló meg hülyeségeket ne beszéljen hogy az athlon x3 nem hajtja ki a hd 6670 vga-t mert az ilyenektől falnak futok.
foglalkóz inkább más témákkal nem megy ez neked !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!