Miért van ez? Amikor elindítom a gépet bejön minden csak épp nem úgy ahogy kell. Több lent!
Operációs rendszer:Vista Ultimate
Mikor elindítom a gépet bejön miden úgy ahogyan szokott de a kép el van mosódva,torzulva az egész dolog a gépben nagyobb mint amilyennek kéne lenni.Próbáltam visszaállítani a rendszert nem engedi.Képernyővel is próbáltam de 4bites 640X480-nál nem enged nagyobbra váltani.A számítógép tulajdonsága szerint XP van rajta de mikor le állítom kiírja Vista Ultimate.Én XP nem telepítettem rá.
Ez, amit írsz, a minimális felbontás és beállítás, amit telepítéskor a videokártya típusától függetlenül beállít magának a Windows, hogy egyáltalán látni lehessen valamit.
Jól írta az előttem szóló: biztos, hogy nincs feltelepítve illesztőprogram a VGA-hoz. Mindenképpen keresd meg a kártya gyártójának a honlapján a megfelelőt, és telepítsd!
Sokkal rosszabb mint amilyennek látszik.Illesztőprogram van rajta de ráraktam újra.A kép rendbe jött de ha újraindítom a gépet megint ilyen lesz.
Ez egy ócska (buhera) Freedom xp. Tegyél fel normálisat (professional). A képi megjelenítés meg videokártya driver probléma. Telepítsd fel! A színmélységet pedig 32bit -re állítsd!
akárhonnan is szerezted, szüntesd meg a forrásod. Ez egy freedom XP, valamilyen Vista témával telepítve = Rossz=rosszabb=mégrosszabb....
Köszi de mos tmár minden rendben van windows 7 raktam rá.
Zárom a kérdést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!