Ez a tablet jó bármire is? Mire lehet egy ilyet használni? Kinek alkalmas?
Kiírom ide az adatait:
General
Operating System
Android 4.0
CPU
BOXCHIP A13 Multi-Core(CPU+GPU+VPU+APU)Cortex A8
GPU
Mali 400
Processor Speed
1.0GHz-1.2GHz
RAM
512MB
Hard Drive Capacity
8GB(System will use more than 1GB)
Extended Memory
Support external TF card extend up to 32GB
Gravity Sensor
Yes, 4-dimensional G-sensor
Flash Player
Yes, Support Flash Player 11.1
Display
Display Size
7 Inch
Display Technology
TFT LCD Capacitive Touch Screen
Multi-Touch
Yes, 5 points
Display Resolution
800 x 480 pixels
Camera
Front Camera
1.3 MP
Rear Camera
2.0 MP
Connections
Wi-Fi
Yes, Wi-Fi 802.11 b/g/n
3G
Yes, Support external USB 3G modem
LAN
Yes, Support external USB LAN modem
Bluetooth
No
Üdv.
Nem értem ezt a "Kinek alkalmas?" kérdést. Mire szeretnéd használni? Filmnézés, zenehallgatás, internetezés, skype, levelezés, e-book olvasás, a gyerekek még előszeretetel játszanak vele. Sokkal több dologra nem fogod tudni használni egyik táblagépet sem, mert erre találták ki őket.
Mellesleg óva intelek ezektől az olcsó tabletektől. Tapasztalatból mondom, hogy a legtöbb olcsó számítástechnikai termékem garancia után felmondja a szolgálatot. Ergó jobban jársz, ha veszel egy 80-100 ezer forintosat, ami működni fog még 4 év múlva is, minthogy veszel egy 20 ezer forintosat ami 75%-ban egy év múlva kifingja a lelkét.
Ajánlani tudom neked ezt: [link]
Ismerősömnek ilyen van és nekem eléggé tetszik, de mondjuk az én Galaxy Tab 2-mhöz nem ér fel, de egész jó teljesítményt nyújt ilyen áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!