Miért nem tudom a csalást használni a Stronghold Crusader játékban?
Figyelt kérdés
ezt próbáltam.: STRONGHOLD: CRUSADER
A menüben nyomd le a Shift-et. Utána játék közben nyomd meg a Backspace-t
és írd be: yes. Végtelen aranyat és 50 parasztot kapsz.
A fõmenüben nyomd le a Shift+Alt+A kombinációt a cheat mód engedélyezéséhez.
Utána használhatod ezeket is:
Alt+C - összes küldetés
Alt+K - szabad építés
Alt+X - 100 ember +100 arany
A fõmenüben nyomd a Shift+Ctrl kombinációt.
Ha jól csináltad harangszót hallasz és utána végtelen aranyad lesz.
2009. dec. 21. 21:53
1/13 anonim válasza:
Talán mert ez nem jo a frissebb verziohoz, csak a régihez.
2/13 A kérdező kommentje:
és frissebb verzióhoz van?
2009. dec. 22. 09:34
3/13 anonim válasza:
Én is ezzel a problémával küszködök most... S Emeld ki a kérdést, hátha valaki tudja mi a helyzet... Én nem találtam olyan kódot ami működne ehhez :(
4/13 Dawe93 válasza:
Én is próbáltam, de csak 1.2-es verzióval működnek.
6/13 anonim válasza:
Segítek nektek.
A főmenüben tartsd lenyomva a bal oldali Ctrl-t és közben írd be ezt: triblade2002, ez alatt a kurzort tartsd a második opción végig.
Ha ez megvan akkor játék közben nyomd az Alt+X kombinációt, és máris annyi aranyad van amennyit csak szeretnél! :D Jó játékot!
8/13 anonim válasza:
Ez működik, nekem is működött: A főmenüben: Ctrl+triblade2002, ezután még itt Alt+j+k+l, és játékban nyomd le az alt+x billentyűkombinációt! 1000 aranyat és szabad építkezést kapsz
9/13 Norbig válasza:
Ez tényleg működik!Az első,a többi mind kuka.
10/13 anonim válasza:
a csalasok csak is a 1.2 es verziohoz menek de a ctrl triblade2002 a menuben es jatek kozben alt x es 1000 aranyat meg 100 nepszeruseget kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!