Hogyan lehet fájlokat összehasonlítani?
Egy sima és egy MOD-olt Androidos játék fájljait szeretném összehasonlítani, hogy megtudjam mit szerkesztettek benne.
TotalCMD-ben meg is találtam az összehasonlítás funkciót, de amikor kijelölöm a több 100 fájlt és rányomok, akkor minden fájlt mindegyikkel összehasonlítja.
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy csak az ugyanolyan nevűekkel hasonlítsa össze?
Mielőtt jönnének a válaszok, hogy egyesével nézzem meg, igen rájöttem és semmi kedvem több 100 fájlt egyesével átnézni.
szerkestés dátum -->
csökkenő sorrend :D
"szerkestés dátum -->
csökkenő sorrend :D"
jó ötlet lenne, de minden fájlnak az a szerkesztési dátuma amikor gondolom létrehozta a ***.obb fájlt, mert nemhiszem, hogy minden fájlt átszerkesztett volna
"diff"
lehetne kicsit részletesebben?
Nem tudom mit csinálsz a Totalcommanderben, de nekem tökéletesen működik annak a szinkronizáció funkciója (aminek az első lépése az összehasonlítás...).
Nem kell kijelölni semmit, bal oldalon megnyitod az egyik könyvtárat, jobb oldalon a másikat. Aztán fölül Parancsok -> Mappaszinkronizálás... -> Összehasonlítás
Akkor én csináltam rosszul.
A Fájl->Összehasonlítás tartalomra mentem
beírod parancssorba, hogy "diff egyikfile masikfile". Erre megkapod, hogy mi a különbség.
itt találsz több infót: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!