Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan rootoljam a Samsung...

Hogyan rootoljam a Samsung Galaxy Core Plus-omat?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 11. 22:15
1 2 3
 11/28 vanek3 válasza:
A leírás nagyon jó, köszönöm, de jelenleg nálam, sajnos nem oldotta meg a problémát. A különbség ami látszik, legfeljebb az, hogy a most letölthető keleteurópai firmware 2014 februári. A firmware csere sikeres volt, de a rootoló program nem tudja végrehajtani a feladatot. (Egyébként a Vroot sem.)
2014. júl. 12. 09:38
 12/28 anonim válasza:
Vanek3 nem azt a romot tette fel, amit leírtam, hanem egyel újabbat, ez volt a baj, de megbeszéltük, neki is sikerült.
2014. júl. 13. 19:21
 13/28 anonim válasza:

Elkészült Samsung Galaxy Core Plus (SM-G350) készülékhez a legújabb Magyarországon kiadott előre rootolt (Pre-Rooted) rom-om. A segítségért hálás köszönet Ladislav Heller-nek(Pdafanclub).

[link]

Alapból ki lesz jelölve, jobb gomb letöltéssel menthető.

Annyi a teendő, hogy Odinnal felrakjuk a leírt módon a rendszert és kész is.

2014. júl. 14. 08:37
 14/28 v1ctory válasza:
sziasztok. Szeretném én is rootolni a samsung galaxy core plusomat, viszont lenne két kérdésem. Nem igazán értek hozzá, nézzétek ezt el nekem. Az első hogy a memória kártyát azt kivegyem-e a telefonból mielőtt bármit is csinálnék, a másik pedig hogy mivan akkor ha nem azt a Firmware-t szedem le(mivel már nincs fent) amit írtatok, hanem másikat és jó e a magyarországi verzió? Előre is köszönöm a választ
2014. okt. 12. 17:19
 15/28 v1ctory válasza:
Sikerült a Firmware telepítése, viszont a king root azt írja, hogy a telefon nem támogatott, az azért lehet mert nem azt a firmware verziót tettem fel amit írtatok?
2014. okt. 12. 18:37
 16/28 anonim válasza:
Amit feltettem verzió az előre rootolt, kingo root csak a korábbi rommal működik.
2014. okt. 13. 16:24
 17/28 v1ctory válasza:
Azt értem, nem a tiédet szedtem le, ami előre rootolt, hanem sammobile-ról a firmwaret és utána akartam king roottal rootolni, csak azt írta h nem támogatott és nem tudom mi a problémája.
2014. okt. 13. 20:17
 18/28 Lupo75 válasza:

Sziasztok! Az MD5 ellenőrzésesorán az Odin az alábbi hibát adja:

<OSM> Enter CS for MD5..

<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..

<OSM> Please wait..

<OSM> MD5 hash value is invalid

<OSM> G350XXUANB1_G350PANANB2_PR.tar.md5 is invalid.

<OSM> End...

Mi lehet a gond?

2014. okt. 15. 12:27
 19/28 v1ctory válasza:
Próbáltam feltenni az előre rootolt rom-ot, ugyanaz a hiba mint lupo75nél másik rom-mal pedig még mindig ugyanaz, hogy azt írja a kingo root hogy nem támogatott és nem rootol :/
2014. okt. 20. 13:39
 20/28 anonim válasza:
Privátban igyekeztem válaszolgatni, most javítom a linket, estére elérhető lesz és működni is fog remélhetőleg. Az md5 hibára nem sikerült rájönnöm még, én is csinálhattam az egészet elölről és utána jó volt. Szerintem attól van, hogy átneveztem a fájlt. Estére a frissen készültet feltöltöm és próbáljátok meg.
2014. okt. 23. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!