Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Nod32-ért kell fizetni?...

A Nod32-ért kell fizetni? Mennyit? Hol és hogyan tidom meg venni? Jobb mint a többi? Tűzfal, vírusirtó, scen?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 15:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Utolsónak: annyit is ér, beenged bármit, aztán jöhet az újratelepités havonta! És a nagy sírás-rívás: milyen pocsék az ESET-NOD. Na ja, aki kinai szerverről tölti le és frissiti, az meg is érdemli. Nincs 1000 %-os biztonság, de azért tenni kell (és fizetni), hogy 999%-os legyen.
2009. dec. 21. 15:09
 12/15 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 15:09

Ez bukta testvér...:D

Az ESET szerveréről szedtem le a próbaverziót, majd egy lopott felhasználónévvel regeltem, így frissítette teljes verzióra....:D És leszedi hozzá a frissítéseket is nap mint nap, bibibíííí... Jah, és nem jön be semmilyen vírus/féreg...

Utolsó előtti voltam

2009. dec. 21. 15:14
 13/15 A kérdező kommentje:
Mi lessz ,hogy ha az összes vírus irtót,tűzfalat,stb. le töltöm és rá rakom a gépemre ? :-)
2009. dec. 21. 19:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Az ESET Smart Securityt töltesd le és telepitsd, állitsd be a tűzfalát és kapcsold ki a Windows tűzfalat. A 30 napos próbaverziónál találsz róla részletes leírást, hogyan kell beállitani az ESS tűzfalát.
2009. dec. 22. 23:10
 15/15 anonim válasza:

az AVG sokkal jobb és simán le tudod szedni a netről...

nekem bevált de csak 30 napos...

2010. okt. 8. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!