Hibás lehet az 5.1 hangrendszerem?
Telepítsd újra a driver-t és meglátod...
Attól hogy nem csináltál semmit még tönkremehet. Gravitáció is megtöri a kábelt.
Nekem is hasonló a problémám a csatlakozó részénél megtört a kábel.
"kábeleket megnéztem" ezt hogy érted?! Szemrevételezés nem sokat jelent egy kábelnél.
Cseréld meg a hangszórókat és ha máshol is ezt csinálja akkor a hangszóróval van a gond, valahol megtört. Ha amelyiket a bal elsőbe dugod az is elkezdi akkor csatlakozó aljzat kontaktos.
Lehet az adatkábel a hibás. Vezetékeket beméréssel lehet ellenőrizni, de mivel random hiba így lehet éppen akkor jó mikor méred, így nem árt ,ha a vezetéket közben mozgatod (ezt megteheted használat közben is).
Ebben az esetben én sem tudom a választ! :(
Nekem is hasonló problémám van de csak alvó módbol ébredve és 7.1 -nél a két oldalsó megy el.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
Amiket megpróbáltam, a hangkártya driver és az összes többi hangeszköz eltávolítása és újratelepítése, de nem jött be lehet nálad beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!