Miért nem működhet a mikrofonom?
Egy Shure SM48S mikrofont vettem(nem hamisítvány, szaküzletből van) amit a gépemhez csatlakoztattam, de valamiért nem érzékeli, csak a beépített kis mikrofont.(igen, a mikrofonhoz való csatlakozóba dugtam) "Hangrögzítéssel kapcsolatos problémák keresése és javítása" azt írja, h nem talált semmilyen problémát. A relatek HD hangkezelőben sincs semmi levéve vagy elállítva, de a "mikrofon" fülben van egy kép(illusztráció) amin rajta van egy emberke a gép előtt két hangszóróval és a jobb alsó sarokban valami szürke kör át van húzva, ami nem tudom, h mi akar lenni és hogyan lehetne azt megváltoztatni.
A hangbeállításoknál is maxra van véve a mikrofon erőssége(+30.0 dB)
A "mikrofon beállítása"(win7 keresőbe beírva) a következő ablakot adja ki angolul:
Speech Recognition
Your current default speech engine does not support this action at this time.
(Ui: Audacity se mutatja, de ez szerintem már egyértelművé vált.)
Ez valami vírus miatt lehet, vagy én hagytam ki valamit?
Köszönöm a segítséget!
A Hangkártyád drivere nincs frissítve!
Vagy nem kompatibilis.
Azt hallottam, h a laptopok mono csatlakozósak, míg a mikrofon stereo és, h így meg lehetne oldani: [link]
Ez igaz lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!