Holnap véget ér a nagy XP korszak. Kinek milyen emlékei vannak azokról az időkről?
2009-ben cseréltem le Windows 7-re. Azt hittem, hogy felesleges, mert a hátralévő 5 év alatt biztos elüt egy busz :D Hát úgy látszik nem volt felesleges.
Sok jó emlékem van a XP-vel kapcsolatban, az eddigi legkomolyabb Windowsok egyike, csak sajnos az idő elmúl felette.
Valahogy kétlem,hogy végett érne.Még fog kelleni neki jó pár év,hogy ki kopjon,frissítések ide vagy oda,sokan eddig se frissítették a rendszert,mint most az újabbakat se..
Jelenleg még én is XP-zek míg nem tudok beszerezni egy új gépet amire mehet a csili-vili rendszer egyike..
Nem tudom, mire fel a múltidő, még én is több gépen használom a cuccot. A hivatalos támogatás megszűnése nem a vége, hanem csak egy kevésbé biztonságos korszak kezdete! :)
G.
Nálunk még mindig tart az Xp korszak, és ki tudja mikor lesz vége. :) Sokaknál így van. 10 éve használjuk ezt az oprendszert, és rengeteg emlékem kötődik hozzá.
Például XP-n és Office 2003-on csináltam meg az ECDL-t a középiskolában. Amikor átálltam zenei kazettákról CD-re, XP-n fedeztem fel a számítógépes zenehallgatás nyújtotta lehetőségeket. :D Akkor is XP-nk volt már, amikor elérkezett a lakhelyünkre a szélessávú, korlátlan internet. Aztán megvettük az első digitális fényképezőgépünket, és megtanultam a képszerkesztés fortélyait. Persze akadtak problémák is, amikor az ember a haját tépte idegességében, de szerencsére nem nekem kellett megoldani őket. :)
Régi gépünk van, egyelőre nem tudjuk, mikor lesz pénz újat venni vagy legalább egy használt modernebb gépet, szóval új Windowsra váltás addig nem megy. Másrészt, ha az ember egy évtizede ugyanazt az oprendszert és ugyanazokat a programokat használja nap mint nap, nem megy olyan könnyen az átállás semmire sem. Használjuk, amíg lehet, ameddig nem ütközünk valami olyan problémába, amikor muszáj lesz váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!