Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Google nexus 5-ről mi a...

Google nexus 5-ről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Kenem vágom a hardveres, és szoftveres részét is, de még nem fogtam a kezemben, nem tudom milyen hatása van az egésznek.

Továbbá még abban sem vagyok biztos hogy ez a 101%-os biztos választás.

Tudtok mondani nekem bátorító, esetleg figyelmeztető dolgokat, amik segítenének?

Köszönöm szépen

2014. ápr. 6. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon jó teló, fő előnye, hogy tiszta android van rajta.
2014. ápr. 9. 17:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! =) még más véleményét is meghallgatnám akármilyen is!, és személyes tapasztalatok is jöhetnek ^^

szép napot

2014. ápr. 9. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Én egy hónapja használom, nagyon meg vagyok vele elégedve, 100% android, teljes Google support, brutál hardver, brutál kijelző, király kamera (nem egy Lumia 1020, de mobilos mezőnyben még mindig az egyik legjobb), illetve viszonyleg normális akksi.

Ha kell bármi más, vagy esetleg konkrét kérdéseid lennének, írj privátban!

2014. ápr. 9. 22:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, meggyőződtem mindenről, jövőhét kedden meg fogom rendelni a telefont ^^
2014. ápr. 10. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!