Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy vinné ez a gép ezeket a...

Hogy vinné ez a gép ezeket a játékokat? Assassins creed 3, InFamous: Second Son, watch dogs?

Figyelt kérdés
[link]
2014. ápr. 6. 08:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt a gépet meg ne vedd! És az oldalt is kerüld. Játékra előre összerakott gépet TILOS venni! Hogy miért? Aránytalanul összeállított alkatrészek, táp típusát még véletlenül se írják le, pedig attól függ az összes hardver élettartama. Ebbe az árba (160k) pedig sokkal erősebb videokártya is beleférne, ha már játékra kell a gép. Inkább kérd meg itt gyk-n a kollégákat, hogy rakjanak össze neked egy gépet.
2014. ápr. 6. 09:21
 2/3 anonim válasza:
Én is innen vettem a gépet csak MÁS az alaplapom (gigabyte ga-b75m-d3v) és a videókártyám (gigabyte hd-7770) Különben jó gép szeretem mindent visz.
2014. ápr. 6. 13:03
 3/3 anonim válasza:

Nekem nincs rossz tapasztalatom az oldalról, én is innen vettem a gépem, de én a legolcsóbb player gépet választottam, és még ezen is fut az AC3 meg a Watch Dogs közepes grafikán.

(mellesleg a Second Son sajna nem jön ki pc-re ://)

2014. aug. 15. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!