Hogyan tudom megnövelni torrent letöltési sebességmet utorrent 1.8.5 kliens esetén?
Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 16:15
1/7 anonim válasza:
Ha elérted a max letöltési sebességet, sehogy, mert a szolgáltatótól csak annyit kaptál.
3/7 anonim válasza:
Megmondod az internetszolgáltatódnak hogy nagyobb sávszélességű csomagot szeretnél a utorrent 1.8.5 témájában kezitcsókolom. :D
4/7 A kérdező kommentje:
de nekem 15mb-es netem van és alig tölt 1mb-al
2009. dec. 20. 11:37
5/7 A kérdező kommentje:
néha még 100kb-al se tölt
2009. dec. 20. 11:38
6/7 anonim válasza:
Ha nincs seeder, nem is fog... Vagy ha nem tud csatlakozni hozzájuk. Esetleg tűzfaladat nézd meg, lehet, hogy az blokkol valamit. Amúgy nem mind1, hogy 100 kb, vagy 100 kB...
7/7 A kérdező kommentje:
DE HÁT KB 200 SEEDERBŐL VAGY 100-HOZ CSATLAKOZIK. ÉS MINDEN EGYES SEEDER TÖBB MINT 1MB-AL RENDELKEZIK--
LEÍRNÁTOK HOGY KELL A TŰZFALBAN ÁTÁLLÍTANI A DOLGPKAT.?
2009. dec. 20. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!