Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minecraft = gépem tönkrevágja?...

Minecraft = gépem tönkrevágja? Többi lenn

Figyelt kérdés
Szóval ki akartam próbálni ezt a minecraftot,leszedtem,kicsomagoltam D meghajtómba és amint rákattintottam az ikonra az ikon eltűnt és valami irgalmatlan laggvihar jött rá a gépemre. Alig mozog az egér stb. Egy idő után kiad egy ablakot amin a következő áll : Unhandle Exception! Application will be terminated.Do you want to send bug report with Crash Memory Dump to development team ? Az ablakon felül meg kiírja a hiba helyét ami C/windows/microsoft.net/framework/v2.0.50727/cvtres.exe Crash Du... és nem jelzi tovább.Mi a teendő ilyenkor ? Nem kívánom újra rakni a gépet mert pár hónapja volt legutoljára. Előre is köszönöm
2014. ápr. 5. 19:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha azt nézzük hogy 4.5... keretrendszert használunk most és te 2.0 akkor no comment.Esetleg ha engedélyeznéd a frissítéseket lenne némi esélyed főleg ha XP-t használsz.
2014. ápr. 5. 19:59
 2/12 Tengor ***** válasza:

[link] Gondolom nem innen töltötted?

Az MC java alapú, nem kell hozzá semmilyen .net. Szerintem valami vírust szedtél össze.

2014. ápr. 5. 20:03
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem onnan szedtem le.. Win7-em van amúgy
2014. ápr. 5. 20:14
 4/12 Tengor ***** válasza:
Szedd le onnan, az biztonságos. A többiben lehet mindenféle "okosság"
2014. ápr. 5. 20:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nincs sehol..letöltésekből kitöröltem de a D meghajtóba ahova másoltam nincs benn,és ahányszor ujrainditom vagy kikacsolom a gépet ugyan olyan kesz a gepem,toálisan belassul..leszedtem avast antivirust de nem talat virust.....
2014. ápr. 5. 21:22
 6/12 Tengor ***** válasza:
Igazából az a baj, hogy egy 6000 Ft-os játékhoz ingyen akarsz hozzájutni.
2014. ápr. 5. 21:24
 7/12 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem is tudom minek akartam leszedni csak lattam par videot es ki akartam probalni,nem tudtam fizetos stb es most itt szopat ez a sz*r es fogalmam sincs mit csinaljak a gepemmel
2014. ápr. 5. 21:32
 8/12 A kérdező kommentje:

A képerőillesztő nem válaszolt,és utána helyreállt.

Az NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 335.23 képernyőillesztő nem reagált,és utána sikeresen helyreállt.

Ezt a kis ablakot írja ki a tálca amikor a fennt említett hibaablak is kijön kb 10 perc laggolás utána. Kérlek ha akárkinek van ötlete segítsen..

2014. ápr. 5. 21:42
 9/12 Tengor ***** válasza:

Live oprendszerrel mentsd az adataidat és hajts végre egy vírusirtást vele.

Aztán tedd újra az oprendszert!

2014. ápr. 5. 21:47
 10/12 A kérdező kommentje:
Eppen nincs itthon windows dvd..szoval most sikerult rendesen beszivatni magam,azert koszonom a segitsegedet
2014. ápr. 5. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!