Miért kezd el szaggatni a gépem, egy kevés idő után?
Néhány hónapja előjött egy probléma a gépemen.
Mindig ,ha játszok egy játékon vagy csak szeretnék nézni egy filmet 2~10 perc után elkezd szaggatni a játék/film [leesik hirtelen az FPS]
És bármit próbáltam nem segített a vírus irtót is legalább már 30-szor teljes vizsgálattal végigfuttattam ,de semmi változás.
Kérlek ,adjatok valami tippet mit kéne tennem. ( ha nincs már akkor újra telepítem .)
Előre is kösz a válaszokat!
Szia.
Tipp : Nézd meg a feladatkezelőben, nem-e fogja valami a processzorodat (CTRL+SHIFT+ESC - Feladatkezelő - Folyamatok fül - CPU oszlop szerint csökkenő sorrend (kat 2x a CPU oszlop fejlécére)) Ha nem a Rendszer üresjárati folyamatai áll 98-99 %-al az első helyen, akkor a folyamat neve alapján tudsz továbblépni.
Windows update (Folymamatoknál : SVCHOST) szokott 80-90 % cpu terhelést okozni (ezáltal természetesen géplassulást is okozni)
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!