Ez jó gépnek számit?
Sziasztok leirnám a számitógépem föbb tulajdonságait
Jelenleg:
CPU (processzorom) : 2.66Ghz 2 magos
VGA (videokártya) : 1 GB-os
RAM: 3GB
Windows 8 32bites rendszerem van
a kérdésem a következö egy 10es skálán mennyire pontozhato ez a gép? (tudom több dologtol függ na de mégis?)
És ezen a gépen ezek a játékok elfutnának szerintetek?
-Crysis részek
-GTA 4 és 5.
-Assasin Creed
-a COD Ghost
- és a Battlefield legujabb részei
tudom hogy van gépigény oldal viszont ott össze vissza irják le ..
véleményeket várok:) (ha értelmeset nem tudsz irni akkor ne is irj semmit..)
Videókártya: 1GB-os..
Ez olyan volt mintha: 4 kereke van az autómnak, szerintetek gyors?
Kezdjük ott:
1) részletes paraméterek kellenek egy gépről! Egy autónál sem elég, hogy Opel, kell a típusa, felszereltsége, motor típusa, stb...
2) RAM kevés!
3) Az előző pontból következik, hogy 64bites rendszerre cserélném, mert így is a határán vagy annak amit a 32 kezelni tud. (3+1=4 és ez a maximum). (Windows 7 esetében LEGÁLISAN letölthető a 32 és 64 bites változat is, windows 8-nál pedig úgy tudom hogy ha rendelkezel 32 bites kulccsal akkor azt elfogadja a 64-es is, utóbbi a 7-re is igaz, tehát az átállás nem kerül semmibe)
Szóval írd le milyen alaplapod/procid/videokártyád van, esetleg hogy hány modulból áll a memóriád, hogy lehessen tanácsot adni a bővítésre és majd jön egy gamer-gép-hardver-guru és értékeli majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!