Képernyő nyújtás/nagyítás vagy hasonló program van?
#20: lehet nem ő gyártotta, de ő nyújtja a terméktámogatást (és jelen esetben) a legfrissebb drivert is.
az aidaval kapcsolatban pedig én sem a drivernél hanem a vezérlők között gondoltam megnézni. csak abba nem voltam biztos, hogy ha hibásan ismeri meg a rendszer, nem vezeti-e félre az aida-t. sose próbáltam még ki rosszul feltelepített driverekkel így erről biztosat nem tudtam mondani. ezért fogalmaztam úgy, hogy "(és szerintem) az aida-ban is." de ha te biztosra mondod, hogy az oprendszert és drivereket megkerülve közvetlenül azonosítja be a hardvereket akkor én hiszek neked :)
Régebbi driverekhez nem biztos hogy gyártanak (szerintem) frissítéseket. A támogatás is csak egy darabig él.
Aida meg az eszközazonosítót veszi alapul, ha jó helyen nézi az ember, persze azt is kiírja hogy milyen (hibás) driver van fent. Én sem tettem még fel eddig rosszat :)
Driver azonosítására manuálisan van más módszer is:
de a kettő közül csak jó lesz valamelyik :D
HP csak nem ad rossz drivert a saját gyártmányához (szintén szerintem)az a biztos.
Még az AMD is azt javasolja, mivel eltér az asztali kiadásoktól:
"AMD ajánlja, hogy a grafikus vezérlő által biztosított notebook gyártója a gyártótól megszokott a vezetők, hogy támogassa a beépített kijelző és a jellemzők és funkciók jellemző a notebook. Testreszabott grafikus illesztőprogramok letölthetők a legtöbb notebook gyártó honlapján."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!