Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet megszüntetni a...

FeeroP kérdése:

Hogy lehet megszüntetni a hibernációt a számítógépen?

Figyelt kérdés
A gépemen bejelentkezéskor véletlenül a suspend-et nyomtam be, aminek következtében hibernálódott. Ezután viszont semilyen módon nem tudtam működésre bírni a gépet. Nem reagál semmire sem. Sem a billentyű, sem az egér, semmi sem. Hogy lehetne megoldani ezt a problémát? A gépemen Linux Mint Debian van.
2014. ápr. 1. 16:59
 1/3 csacsi2 ***** válasza:

Linux annyira nem az én asztalom, dehogy nem így kellene viselkedni az biztos

Asztali gép? Nyomd meg a kikapcsoló gombját 5mp -ig.

Áramtalanítsd, reset-áld a bios-t, ha ezek után sem csinál semmit akkor valami tönkrement.

2014. ápr. 1. 17:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Hibernálásból az én gépem a bekapcsoló gomb megnyomására szokott feléledni. Az egér mozgatására ill. a billentyűk megnyomására alvó módból éled fel.
2014. ápr. 1. 18:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Asztali pc-ről volt jelen esetben szó. Se billentyűzet, se egér, se monitor nem volt aktív visszakapcsolás után. Csacsi2, neked volt igazad, áramtalanítani is kellett! Az élet visszatért belé! Köszönöm mégegyszer! Szép napot nektek!
2014. ápr. 1. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!