Tudnátok segíteni? Egy ismerősömtől elkértem a sims 3 cd-jét, feltelepítem a gépre. Utánna minden alkalommal kell hozzá a cd hogy tudjak játszani vele? (mert ha nem akkor visszaadom neki) 16/F
Igen, kivéve ha letöltöd.
Ha nem akarod letörölni, akkor tölts le egy új kiegészítőt utorrentről és indítsd el daemon toolssal. Én legalábbis így csináltam. Akkor nem kell a CD.
És máshogy nem lehet megoldani?
Csak ha letötltök valamit?
Mert igazából most kezdek el vele majd játszani, és nem nagyon akarok hozzá letölteni semmit, mert ??állítólag?? van a neten olyan kód, amit ha beírsz, nem kell semmit sem letöltened.
Nem tudod hogy mi az a kód?
kód: nincsingyensemmi
De amúgy roppant egyszerű, nem kell az egész játékot csak a lemezképfileját kell leszedni és azt tenni bele egy virtuális meghajtóba. Szerintem jobb mintha crackelnéd mert az a sims2ben is gondokat okozott.
Találtam is egy jó oldalt: [link]
megkeresed a verziószámát a játékodnak és ahhoz szedsz le fixed IMAGE-t. Azt mountolod be pl daemontoolsal! :)
Köszi sZeReNcS! :)
Tudnál még ebben segíteni, mert én ehez hülye vagyok.
Ma akartam letölteni sims3-at netről, de azt írta ki, hogy a többi fájl telepítése is szükséges. ezt nem értem. (Mind1)
Ha kiírom egy ismerősömtől, de az ő gépére van telepítve, akkor nálam el fog indulni, vagy nem?
Előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!