Miért olyan bunkók és lekezelőek a pcfórum adminjai és azok a tagok akik már nagyon rég regisztrálva vannak?
Figyelt kérdés
pl.
gőz aranka
netankel
vagy
lorenzen
2014. ápr. 1. 11:53
1/4 Tengor válasza:
Velem sosem voltak azok, mondjuk én először 2-3-szor átnéztem a fórumot mielőtt feltettem a kérdést. Próbáltam lényegretörően és röviden fogalmazni.
2/4 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, én is fent vagyok már szerintem legalább 4-6 éve, és mindig belefutok hogy valaki nem is segíteni hanem csak beszólogatni ír választ.
És nem csak magammal szemben, sok kérdésnél látom ezt, én már párszor töröltem is magam ilyenek miatt, de ha meg visszamer valaki szólni akkor jön a kis-csapat és egyből a kérdező a sz@r...
2014. ápr. 1. 12:41
4/4 anonim válasza:
Unatkoznak, frusztráltak, meg hát az informatikusok általában nem a kiváló szociális érzékenységükről híresek.
Egyébként az a Gőz Aranka tényleg egy idióta, nekem is volt már hozzá szerencsém, gyanítom, ő is vmi dagadt frusztrált csávó, akinek az infón kívül semmi sem ment a suliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!