Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem sikerül? Elő szeretn...

Miért nem sikerül? Elő szeretném hivatni a képet, de a fényképező nem jeleníti meg. Attol még elő tudják hívni?

Figyelt kérdés
készült egy kép rólam és a barátomról. feltettem gépree és levágtam az alját mert nem tudtam h még kelleni fog. szerettem volna előhivatni és bekereztetni neki karácsonyra de hiába teszem vissza a fényképezőre, nem jeleníti meg. a kép mérete is ugyanaz: 2592 x 1944.... mint az eredeti képeknek. mi lehet a baj? kérlek segítsetek!!!!
2009. dec. 18. 14:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy fotópapírra kinyomtass egy képet, nincs szükséged a gépre, amivel készült. (A digitális környezetben ezt hívják "előhívásnak".) Csak a digitális tartalomra van szükség, amit egy pendrive-on például ugyanolyan jól el tudsz juttatni a nyomtatás helyére. Vagy akár interneten feltöltve, ha olyat választasz.
2009. dec. 18. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!