Hogy tudnám orvosolni a hangproblémámat?
Nos,egy nap bekapkoltam a számitógépet és ott áll egy piros "X" a hangfal ikonon (jobb oldalt,lennt),ha ráviszem a kurzort akkor a következö üzenetet irja: "Nincs hangkimeneti eszköz telepitve". A driverem a legfrisebb Realtek R2.73,a hangkártyám alaplapi(az alaplapom pedig a "sima" P5K,mely az ASUS gyártmánya),az operációs rendszerem WINDOWS 7 ULTIMATE 32 BIT(Ha a videókártyám is számit,az NVIDIA GT440).
A pronléma forrását nem tudom. Azt se tudom hogy ez most hardveres,vagy szoftveres probléma-e. Minden pozitiv irányba terelö választ zöld pipával tudok honorálni!
(Azért raktam a kérdésemet az "Egyéb" részbe,mert nem tudom eldöndeti(feljebb írtam) hogy ez hardveres,vagy szoftveres probléma-e).
Szerintem a hozzászólásodban lesz a válasz is a problémádra. Ha eszközkezelőben nem jelzi, akkor azért nem látja! :)
Biztos jó a driver? Eszközkezelődről (fastruktúrát kibontva) küldhetnél egy képernyőképet. Első körben ki kéne zárni a szoftveres hibát mielőtt szervizhez fordulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!