Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fuji Finepix A800-as fényképez...

Fuji Finepix A800-as fényképezőgépnél mit jelent az alábbi hibakód?

Figyelt kérdés

!AE

Sajnos leejtettem a gépet. Igaz, már nem először, de eddig még nem volt olyan következménye, hogy rózsaszín és zöld képeket tudok csak készíteni... Valami elmozdulhatott, esetleg eltörhetett? Az objektívben mintha buborékok lennének.

2009. dec. 18. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
A kódot nem tudom, de a "rózsaszín és zöld" az sajnos egyértelmű. A képalkotó chip lehet benne hibás, vagy annak az érintkezésével nincs rendben valami. Ettől még lehet más baja is, de ennek nincs köze az objektívhez. Ha van olyan hiba, akkor az egy másik, különálló és javítandó hiba. Ez elég rosszul hangzik pénzügyileg.
2009. dec. 18. 13:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, hát tényleg rosszul hangzik...
2009. dec. 18. 14:43
 3/3 anonim ***** válasza:
A gépet felejtsd el, nem garanciás hiba miatt ment tönkre. Én egy kiesett rugóért is kidobtam a gépemet mert 15e Ft-ba került volna, ugyanis az ilyen japánkínai szaroknak minden alkatrészét után kell rendelni keletről drágán jól. Be nem fogják venni sehol sem a kamerádat, ez már nem szokás, görcsölni meg nem éri meg. Kuka.
2009. dec. 18. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!