Ezen a laptopon jól fog menni a league og legends?
Eléggé analfabéta vagyok az ilyenek terén, és most szeretnék egy laptopot venni:(Asus X551CA-SX032D notebook) [link]
Szeretném, ha menne rajta a league of legends, csak nem értek hozzá. Ha ti értetek hozzá, akkor légyszíves segítsetek.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nagyjából 100.000-120.000-ig
Amúgy köszönöm a válszokat!
Ennyiért csak netezni való gépet kapsz, abból is jól meg kell választani hogy melyiket vezsed, mert sok a gyagyi.
Ha nem fontos a játék, akkor jobban jársz egy használt üzleti géppel.
Újak közül a Levovo B590 egész jónak számít, matt kijelzője van, ami ma már ritkaságnak számít, mindenhol csak a csillogó, nagyfényben használhatatlan kijelzőket eröltetik
csak laptop jó? gépből már egész tűrhetőt össze lehetne rakni ennyiért.. de ha mindenképp az kell akkor használtan vedd pl [link]
ezen pl el kellene futnia de lehet ha megkéred az eladót fel teszi hogy megnézzétek hogy fut..
Én ezt a gépet nem ajánlom, mert használt laptopoból csak üzletit érdemes venni, többek között azért mert tartósabbak, ráadásul matt kijelzősek, ami sokkal jobban használható mint a csillogó kijelző, amiben csak magadat látod, a képet nem .
90ből meg tudsz venni egy Dell Latitude E6510-et ha használt gép is jó, azt írák hogy a gma hd 4500al 20 fps-ed van, ha mindent lowra álítasz, ebben valamivel gyorsabb az integrált grafika
Köszönom a válaszokat!
Igazából csak laptop lenne jó(nem nekem lesz) ugyhogy megnézem ezeket^^
ezeket^^
Mégegyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!