Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem szabad formatálni...

Kcsaba33 kérdése:

Miért nem szabad formatálni SD kártyát számítógéppel?

Figyelt kérdés
Vettem egy SD kártyát és ez van rá írva.(Mondjuk szent igaz,hogy régebben is formáztam géppel SD kártyát,aztán soha többé nem tudtam használni!)
2014. márc. 29. 16:32
 1/7 Tengor ***** válasza:
Mi van ráírva? "A kártya épsége érdekében NE formázza PC-vel?"
2014. márc. 29. 16:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Es mivel formazod le? :)
2014. márc. 29. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
És akkor mivel szabad formázni? Úthengerrel?
2014. márc. 29. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, szerintem ilyet nem nagyon írnak rá. Max. abból az okból, ha gépről megformázod majd feltöltöd adatokkal, lehet a másik eszköz, pl. egy telefon nem fog helyesen működni vele, le akarja formázni.
2014. márc. 29. 17:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Kingston 16GB-os micro SD kártya.A hátuljára a csomagoláson a következő olvasható szó szerint:...Az USB kulcsot/memóriakártyát ne formattálja számítógép segitségével!

Nem én találtam ki tényleg ez van ráírva.Egyébként 8 év garancia van rá!!!!

Kingston Technology

Forgalmazó:Comendis kft 1158 Bp Késmárk .11-13

2014. márc. 29. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha jol ertem, akkor egy magyar matrica (aminek semmi koze a Kingstonhoz) van raragasztva a csomagolasra. Kingston hivatalos oldalan utananeztel mit irnak errol?
2014. márc. 30. 01:22
 7/7 Lajos54 ***** válasza:

Olyannal már találkoztam többször is, hogy fényképezőgépben/videókamerában használt memóriakártyát nem szabadott PC-ben formázni, de ennek megvan az oka: ezek a masinák sokszor speciális formázást alkalmaznak. Ezeknél még azt is írják, hogy képet/felvételt ne töröljünk róla PC-vel.

De eddig ilyennel még nem találkoztam, hogy nem szabadna egy mezei kártyát formázni...

2014. márc. 30. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!