Üdv! Segítséget szerenék kérni a számítógépem gyorsításáért egy kicsit, én sajnos nem értek hozzá, de bízom abban, hogy sok hozzáértő próbál majd nekem segíteni?!
Nos az a problémám hogy én bár keveset vagyok gép előtt, de van egy játék amivel játszok ez a Seafight. és eléggé akadva megy, azért szeretném hogy ha legalább ez akadásmentesen futna, nincs nagy gépigénye, 2 magos processzorom van de a laptop márkája: (Fujitsu Siemens Computers Amilo li 1718)
nem rossz gép ennek kéne bírni egy ilyen játékot, csak régi már nagyon és én nem értek hozzá hogyan lehet optimizálva tartani a gépet. körülbelül fél éve volt újratéve. ezzel nincs gond. Advanced System Care 7 et hetente használom, kitakarítom agépet amennyire lehet. További segítséget kérhetek? ki mit ajánlana azért hogy gyorsabb legyen a gépem ?? (az internetem nagyon jó)
Magán véleményem Fujitsu Laptopot akkor se vennék ha fizetnének érte :D
Start menü, töredezettség mentesítés (ez elvileg rendbe rakja a merevlemezt, így lesz javulás.
Érdemes kikapcsolni a megjelentési csili-vili dolgokat win 7 alatt. Ezzel is lehet gyorsítani. Google a barátod leírják hogyan kell a neten nálam okosabb emberek.
Asztalra csak ikonok kerüljenek, a többi szemétbe.
Lomtár ürítése.
Felesleges programok leszedése.
ctrl+alt+del billentyű lenyomás egyszerre, feladatkezelő indítása, és ott látni fogod mi eszi a géped memóriáját, folyamatok, szolgáltatások.
Vírus kereső és társai kikapcsolás. Esetleg.
Mindenképpen meg kell szabadulni a Vistától. Amennyiben bírja, akkor Windows 7, ha nem, akkor XP (igen nemsokára megszűnik a támogatás, de még mindig jobb, mint a Vista)
Ezek után az úgynevezett drivereket kéne frissíteni. Amiket előttem írt a válaszoló ártani nem árt, de alig javít valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!